KAPCSOLATTEREMTÉS

Mi az a Kapcsolatteremtés?

thorus energiaA testünkön található meridiánvonalak, melyet akupunktúrás vonalaknak is neveznek, eredetileg összeköttetésben álltak a bolygónkat körülvevő rácshálózattal, megteremtve ezzel kapcsolatunkat egy összehasonlíthatatlanul nagyobb rendszerrel, magával az egész Univerzummal. Az idő egy bizonyos pontján megszakadt az összeköttetésünk ezekkel a vonalakkal és elvesztettük az Univerzumhoz fűződő benső kapcsolatunk teljességét.

A Kapcsolatteremtés “új” axiatonális vonalakat von be, amelyek minden korábbinál erőteljesebb és fejlettebb szinten teremtik újra a kapcsolatunkat az Univerzummal. Ezek a vonalak részei az intelligencia egy időtlen hálózatának, amely révén képesek vagyunk magunkhoz vonzani az emberi test megújító funkciói számára a szükséges alapvető energiákat.

A Kapcsolatteremtés bevezeti és aktiválja ezeket az új vonalakat, megengedve az energia, fény és információ cseréjét, DNS láncaink újrakapcsolódását, s a “húrok” újbóli egyesítését.
A Kapcsolatteremtés alatt mindenki más-más élményt él meg. Sokan számolnak be arról, hogy életük a Kapcsolatteremtés után jelentős mértékben megváltozott. Aki szeretné, hogy előrehaladjon életében és szorosabb kapcsolatot éljen meg önmagával, az élettel, a Világegyetemmel, annak a Kapcsolatteremtés a megfelelő mód.

A Kapcsolatteremtést két egymást követő napon végezzük. Célszerű előtte a Kapcsolatteremtő Gyógyítást legalább egyszer megtapasztalni. A Kapcsolatteremtés egyszeri, viszont egy életre szóló élmény.

Hogyan készülj fel a Kapcsolatteremtésre?
A Kapcsolatteremtés a Kapcsolatteremtő Gyógyításhoz hasonlóan történik, kényelmes masszázságyon, ruhában. Különösebb előkészületet nem igényel. Hit nem szükséges a folyamathoz, a legtöbbet az egyszerű kíváncsiság és nyitottság segíthet, bármilyen konkrét elvárás nélkül. A Kapcsolatteremtés időtartama kb. 40-50 perc alkalmanként.

Domoszlai Beatrix

E-mail: bea@otodikelem.hu

Telefon: +36 30 4349098