Kapcsolatteremtő Gyógyítás

“Ha szerencsés vagy a gyógyulásod az elvárt formában fog történni. Ha igazán szerencsés vagy gyógyulásod olyan formában jön majd, melyről nem is álmodtál – olyanban, melyet az Univerzum kifejezetten neked tartogat.”    / Dr. Eric Pearl

dns1A Kapcsolatteremtő Gyógyítás egyike a legmagasabb energia-alapú technikáknak, mindamellett, hogy ez nem egy technika. Mióta Eric Pearl egyre szélesebb körben ismerteti meg a világgal módszerének csodáját, egyre több és több embert érint meg a módszer hatásossága.

De mi is ez, és hogyan működik pontosan?

Az egészséget nem én adom, pusztán részt veszek benne, de ez mindenkinek a saját élménye és lehetősége. Elég kinyilvánítanunk a szándékunkat, s a többit bízzuk a Világegyetemre. Én nem végzek semmiféle gyógyítást! Az új frekvenciákhoz való visszakapcsolódás történik. Ezek az új frekvenciák nem olyan régen vannak jelen az emberiség számára hozzáférhető szinten a világban. Négy dimenziós valóságunkban a hosszúságon, szélességen és magasságon kívül az idő lép be a negyedik helyre. Ebben a valóságban az idő az, ami kezd tágulni és ebben a táguló valóságban egyre tágabb, kiteljesedettebb észleléssel vagyunk – mi emberek – jelen. Már olyan hullámhosszokhoz, frekvenciákhoz is hozzáférünk, amihez eddig nem. Ezt jelenti az új frekvencia. Ha megtörténik a ráhangolódás, akkor a fizikai rendszerünk, a test-lélek-szellem egységünk be tudja fogadni ezt a frekvenciát és visszaáll ennek hatására a Rend-Szer-be, ami egyensúlyi állapotot jelent, amiben nincs helye betegségnek.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás élménye hajlamos megváltoztatni életünket. Sok-sok idő óta most először férhetünk hozzá egy olyan új gyógyítási területhez, mely átfogóbb, mint bármi, amihez korábban bármikor hozzáférésünk volt, s amely nem csakhogy magában foglalja, de meg is haladja az összes ismert “energia gyógyítási” formát.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás spektruma magában foglalja az energia, fény és információ teljes gyógyító és forradalmi tartományát. Olyan gyógyulásokat tesz lehetővé, amelyek nem csak fizikaiak, nem csak mentálisak, nem csak érzelmiek, hanem ezen túlmenően elhozza Neked a gyógyulás azon formáját, mely magában foglalja valódi lényednek kiteljesedését! Merőben más, mint a Reiki, Prananadi, Csi Kung vagy egyéb más, valaha létezett “technika”. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás lehetőséget ad, hogy túllépj a technikán és annak korlátain.

Kapcsolatod ezekkel a kézzelfogható energiákkal megkezdődik kezelésed alatt és jóval azután is teszik dolgukat, hogy kiléptél ajtómon.
Ezek után hozzá leszel hangolva az eddigi legátfogóbb és leginkább forradalmi gyógyulási frekvenciához.

Hogyan készülj fel a Kapcsolatteremtő Gyógyításra?
A Kapcsolatteremtő Gyógyítás kényelmes masszázságyon, ruhában történik, különösebb előkészületet nem igényel. Hit nem szükséges a folyamathoz, a legtöbbet az egyszerű kíváncsiság és nyitottság segíthet, bármilyen konkrét elvárás nélkül. A Kapcsolatteremtő Gyógyítás időtartama kb. 40-50 perc alkalmanként.

A Kapcsolatteremtő Gyógyítás és Eric Pearl szerepel Az Élő Mátrix című filmben. A filmet megtalálod az Ajánló menüpont alatt.

Szívből ajánlom Eric Pearl: Kapcsolatteremtő Gyógyítás – Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! című könyvét is, izgalmas és lenyűgöző olvasmány.

Jogi Nyilatkozat:
A weboldalon a “Gyógyítás” kifejezés Dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő Gyógyítás (Reconnective Healing®) nevű, regisztrált és védjegyzett módszerére utal, annak rövidítését jelenti. Nem rendelkezem sem orvosi, sem gyógyszerészi képesítéssel.

Domoszlai Beatrix

E-mail: bea@otodikelem.hu

Telefon: +36 30 4349098