KISMAMA MASSZÁZS

letöltésA KoroKan Kismama masszázsterápia speciálisan a várandós anyák szükségletei szerint lett kialakítva. A várandós nőben a testi átalakuláson kívül lelki, hormonális és idegrendszeri változások is bekövetkeznek. A kezelés elsősorban a keringési rendszerre,  az izom- és ízületi rendszerre gyakorol hatást. Másodsorban a központi idegrendszerre, a vegetatív idegrendszerre hat és ezeken keresztül valósul meg a hormonális hatás is.

Nagyon sok változás zajlik a nőben a várandósság 40 hete alatt. A testnek majdnem minden szerve megváltozik, hogy támogassa a növekvő magzatot és alkalmazkodjon annak egyre nagyobb méretéhez. Érzelmi, hangulati ingadozások törnek a kismamára egyik pillanatról a másikra.

Mint kismamajóga oktató is azt tanítom, hogy ebben az időszakban nagyon fontos, hogy a mama az eddiginél jobban figyeljen teste jelzéseire, vegye észre azokat. A KoroKan Kismama masszázs segít, hogy ez a 9 hónap nyugodt, egészséges, örömteli és boldog legyen.

A KoroKan Kismama masszázs egy csodálatos támogató terápia, amely átsegíti a nőket ezeken a változásokon és számos, a várandósággal kapcsolatos tünetet és kellemetlenséget segít enyhíteni. A 60 perces kezeléstől kipihent, vidám és energikus lesz a leendő anyuka még napokkal a masszázs után is.

A KoroKan Kismama masszázs jótékony hatásai:

– csökkenti a stresszt és idegességet, elősegíti a relaxációt, a nyugodt alvást

– enyhíti az izomgörcsöket, izomfájdalmakat a feszüléseket a terhelésnek kitett ízületekben – bokánál, deréknál, csípőnél

– javítja a vérkeringést – segítve az anya és magzat testének oxigénnel való ellátását

– javítja a nyirokkeringést – csökkenti a kezek, lábak dagadását, megelőzi a visszértágulatot

– fokozza a bőr és az alatta lévő szövetek rugalmasságát

– könnyíti a szülést, mérsékli a szülési fájdalmakat (szülésznői visszajelzések)

A kezelés a kismama állapotának megfelelő kényelmes, biztonságos testhelyzetben, ruhában történik. Kérlek, hogy hozz magaddal kényelmes pamut nadrágot, rövid vagy hosszú ujjú felsőt és zoknit.

Domoszlai Beatrix

E-mail: bea@otodikelem.hu

Telefon: +36 30 4349098