RÓLAM

“Egyetlen ember sem léphet kétszer ugyanabba a folyóba, mert az már nem ugyanaz a folyó és ő már nem ugyanaz az ember”  / Hérakleitosz

Hiszem és vallom, hogy minden betegségnek lelki oka, háttere van. Testünk működése attól függ, hogyan éljük meg az adott szituációt az adott pillanatban.

Egy vagy több éve benne voltál egy szituban ami nagyon mélyen érintett, csalódtál és fájt a dolog, ráadásul elfojtottad az érzelmeidet és jó mélyre eltemetted magadban. Talán már nem is emlékszel rá vagy nagyon is jól emlékszel. „Tüske” keletkezik először a lelkedben, majd a szervezetedben is. Akadozik egyes szervek energiaellátása. Minél több idő eltelik úgy, hogy nem oldottad a lelkedben ezt az energiablokkot annál nagyobbra nő, míg a test már nem tud kompenzálni és a szerv vagy testrész már nem képes megfelelően működni. Azonban ha ezeket az energiagátakat feloldod azzal, hogy megtalálod a probléma vagy betegség eredőjét, akkor újra teljes lesz a szervezetedben az áramlás, újra megfelelően képes működni a tested.

Nagyon régóta foglalkoztat az a kérdés, hogy milyen lelki háttér húzódik meg egy-egy betegség mögött?

Ezért kezdtem Agykontrollal, Reikivel foglalkozni és folyamatosan tanulok és keresem a válaszokat. Bújtam a könyveket, de mindig azt éreztem, hogy ami a könyvekben le van írva nagyon általános és nem lehet mindenkire „ráhúzni”. Hasonlóak a tünetek és mégis mindenki másképp éli meg a betegségét. Olyan ez, mint a jéghegy, egytizede látszik a felszínen, a többi magában az egyénben van, és mindenkinél más a formája. Ezért csak egyedi szinten lehet megközelíteni azt, hogy hogyan lehet gyógyulni egy betegségből vagy kilépni egy rossz kapcsolatból, vagy számodra a legjobb irányban változtatni az életedet. Ha már van rálátásod az akadályra, akkor már könnyebb oldani a blokkokat.

Ebben tudok segíteni. Megkeressük együtt valamelyik általam tanult módszerrel, hogy mikor, mitől keletkezett a problémád, a betegséged. Ez már fél siker. Sőt, van akinél már ez is elég. Ha mégsem, akkor oldjuk a blokkokat, indul a regenerálódás.

Hogyan tudlak vezetni ebben, milyen jogosítványaim vannak? – kérdezed.

Soha nem a papírért (értsd: oklevélért) tanultam, de hogyan is tudnál tájékozódni ha nem mutatnám meg ezeket. Hát íme:

–          Points of You kártya – 2016

–          Recall Healing kurzusok – 2015, 2016

–          Theta Healing tanfolyamok (Alap -, Haladó -, Teremtés és bőség -, Intuitív anatómia)  – 2013

–          Acu-Tape tanfolyam – 2013

–          Selfness yoga oktató – 2012

–          KoroKan masszázs (Aktív, Kismama, Senior) – 2011 – Oktató – 2012

–          Hatha jóga oktató – 2008

–          Kismama jóga oktató – 2008

–          Reiki I. II. – 2003

–          Bioenergetika I. II. – 2002

–          Agykontrol – 1997

Mindegyik módszert használom, attól függően, hogy éppen kinél melyik a leghatékonyabb. Remélem, hogy Neked is tudok segítséget nyújtani, hogy változz, hogy változtass az életeden, hogy meggyógyulj, és megtaláld a saját utadat. Ha készen állsz figyelni Magadra, a változásaidra, irányítani az életedet és megtisztelsz azzal, hogy engem választasz segítségedül, akkor kérlek, keress meg! Várlak szeretettel!

Domoszlai Beatrix

E-mail: bea@otodikelem.hu

Telefon: +36 30 4349098