ThetaHealing®

“Amit magunk mögött hagytunk és ami előttünk áll, mind apróság ahhoz képest, ami bennünk rejlik. ”     / Ralph Waldo Emerson

ThetaHealingA ThetaHealing®  erőteljes önismereti, önfejlesztő és alkalmazott tudomány mindenkinek, az élet minden területére. A 21. század pszichológiája.

Legfőképp azoknak ajánlom, akik  készek arra, hogy változzanak és pozitív változást hozzanak létre elsősorban saját életükben és ezáltal mások életében is.

A ThetaHealing® a lényed minden szintjén működik, fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten. Oldja azokat a blokkokat és akadályokat, amelyek gátolnak abban, hogy az életedet úgy éld, ahogyan szeretnéd. Biztosan érezted már azt, hogy több van benned, Te ettől többet tudsz, többet teszel, ami mégsem tükröződik az életedben. A ThetaHealing® hozzásegít, hogy az életedet a képességeid és adottságaid maximális kihasználásával éld.

Életed minden pillanatában döntesz. Döntéseidet az érzéseid és az elme irányítja a benned megbúvó emlékeid, gondolatmintáid, kondícióid, hiedelmeid, hiteid alapján. Döntéseid határozzák meg az egész életedet, körülményeidet. Ha a döntéseid beleillenek a gondolatmintáidba, akkor azok támogatnak téged és a céljaid megvalósulását, ha szembe mennek azokkal, akkor pedig akadályokat, blokkokat hoznak létre a testedben és az életedben egyaránt, aminek az a következménye, hogy nem olyan életet élsz, amilyet szeretnél és előbb-utóbb még meg is betegszel.

Azok a minták és érzések, amelyeknek a tudatában vagy, a tudatos elmében tárolódnak, amelyeknek nem, azok pedig a tudattalanban.

A tudattalanban tárolt korlátozó minták és érzések felelősek a gyenge teljesítményért és  eredményekért az élet bármely területén, pl. karrier, pénz, kapcsolatok, családi-, munkahelyi körülmények, egészségi állapot.
A ThetaHealing® neked, érted dolgozik, kihasználva a természetes agyhullámok erejét, így férve hozzá az elme tudattalan részéhez, ahol a korlátozó hiedelmek és érzések blokkolnak  az álmaid és céljaid elérésében.

Ha hozzáférünk a tudattalanhoz, képesek vagyunk a ThetaHealing® technikát oly módon használni, hogy a korlátozó mintákat és érzéseket támogatóvá módosítjuk. Oldódnak a testben lévő blokkok, aktivizálódik a test öngyógyító mechanizmusa.

A ThetaHealing® eljárásban részesülő személy azonnali mély  pozitív változást észlel magában és innentől minden döntését máshogyan, máshonnan hozza, ami az eddigitől eltérő, más szintű változásokat idéz elő, kihatva az egész életére és környezetére.

A ThetaHealing® konzultáció időtartama kb. 1,5 óra alkalmanként. Különösebb előkészületet nem igényel, legtöbbet a nyitottságod segít.

Domoszlai Beatrix

E-mail: bea@otodikelem.hu

Telefon: +36 30 4349098